A Fesztivál használ egy hosszú távú program élvezetes a tanulás

Az esemény nyitott pincék rendelkezik évente kétszer a bort készítő,

Valamint a vörös bor egyenesen a tárolók mindig 4-5 szomszédos városok megnyitja a borospincék harminc körül a leghatékonyabb borászok a helyét a kettő között a város könnyen elérhető a busz transzfer megoldás között a pincék akkor kiváló étel is szórakozás.

Az esemény nyitott pincék rendelkezik évente kétszer a bort készítő,

Valamint a mintavételi borok egyenesen a kezét a borászok egy pohár bort kistérség, illetve borokat. A mobil vagy tablet lesz felfedezni részletek az ünnep, beszámolók, bortermelők, valamint fehér bor listák, térkép, valamint a menetrendet. Hasonlóképpen, jelen értesíti, például ami a jelenlegi gyakorlat a közlekedés. – Nyilvántartásban, valamint egy új lehetőség, hogy dolgozzon ki egy listát a kedvenc pohár borok, valamint készítsen jegyzeteket egyedi fehér borok.

Ugyanakkor, lehet on-line vásárlás egy pohár bort a 15 résztvevő borászok fizessen kényelmesen online, a kártya, akkor minden bizonnyal egy frissített felülvizsgálata, a tőzsde, valamint az is, hogy nem kell vigyázni, mint a bort vinni residence – vintners minden bizonnyal számukra szállítás megoldás. Borászok minden bizonnyal pour csak a szemüveg egy különleges ünnep, matricát, amely része a starter terv. Egy másik szemüveg, amellett, hogy a hivatalos fesztivál szemüveget jelenlegi matrica, kinyitod a pincék időtartamára az ünneplés nenalijí a borász pour folyamatosan fehér bor, mikor nekem az íze nem a szerkezet a jegyek fizetett egyetlen fehér bor mintavétel, nem bevitelt.

Elméletileg ha minden a tárolók lehet přechutnat

250 300 példák a piros bor nem szeretnék megszerezni egy jegyet elővételben – képes vagyok rá azonnal az összes jegyet kínálunk, hogy a forgalmazói. Következésképpen lehetséges, hogy ők kerül ki jelenleg, mielőtt a tényleges ünnep.

Elméletileg ha minden a tárolók lehet přechutnat

A tapasztalat az, hogy a korábbi ünnepségek, nem javasoljuk, hogy elhagyja a megvásárolni a jegyeket időben ez lehetséges, hogy vesz egy esemény jegyet csak egy nap sajnálatos módon, egy napos jegyet nem szolgáltatnak a szám a pohár borokat lehet az ünneplés előnyben Értem, hogy az összes vörös borok körülbelül 300 minta odegustovat nem teheti. Javasoljuk, hogy készítse el egy nap látogatás egy optimális tizenöt-húsz, az ünneplés oldalak, ami azt jelenti, hogy 100 ízű példák a borok. Ahogy folyamatosan, minden egyes alkalommal, ellenkező esetben 30 nyitott tárolók 5 falvak, 300 pohár bor ingyen kóstoló, shuttle busz megoldás között a városok, valamint az egy pohár bor, gasztronómiai, szociális program szombat, vasárnap.

Ez idő tájt a régióban Podluží, malovaném régió a moravskoslovenském a határon. Ahogy folyamatosan, minden egyes alkalommal, vagy még 30 nyitott pincék 5 városok, 300 pohár bor ingyen mintavétel, buszjárat között a falvak, valamint az egy pohár bor, gasztronómiai, szociális program szombat, vasárnap. Ez idő tájt 27. valamint a 28.

Április körülbelül Podluží, malovaném terület a moravskoslovenském a határ Állt az ár két napos jegyet szerezni egy kóstoló minden ünnep példák, bejárat a pincék, a közzétett áttekintés, mintavételi üveg, egy elegáns ruhát, táskát, a képesség, hogy kihasználja az ünneplés busz transzfer a belépés a kiválasztott alkalommal a megy végig a program ingyenes. Kezdő szombaton. Április, a pincék, nyitott 10,00-21.00, vasárnap 10.00 15.00, hogy az emberek források, mind nappal a választás vásárolni fehér borok a beiratkozás helye a Moravská nová Ves lesz nyitva szombaton, Április 8.00 15.00 re, valamint vasárnap 10,00-12.00-kor Transzfer megoldás között a falvak egész fesztivál információk tekintetében a vintners, a program, valamint nyaralás, szállás, online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*