Hosszú, hosszú haj: itt van az összes titkot, hogy egy egészséges, fényes haj, hogy elbúcsúzzon olló

Térjünk vissza a hajról való beszélgetéshez, ezúttal biztosak vagyunk abban, hogy a téma sokakat érdekel! Hány álom egy hosszú, egészséges, fényes haj irigyelni Rapunzel magát?

Itt a blogban gyakran beszéltünk arról, hogyan lehet gyorsan nőni a haj, de amint elérjük a célunkat, a hajunk már hosszú, mit kell tenni, hogy egészséges és fényes legyen? Hosszú haj biztosan szüksége van egy csomó érdekel, trükkök, és ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjti őket egy bejegyzést, hogy segítsen, kapsz néhány tanácsot, lássuk, mi a legjobb termékek, és esetleg is leleplezni néhány mítosz kapcsolatos Hajápolás!

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen módszerekkel lehet hosszú ideig tartani a hajad? Ha a válasz igen, akkor csak folytatnia kell a bejegyzés olvasását!

Hány álom egy hosszú, egészséges, fényes haj irigyelni Rapunzel magát?

Hány álom egy hosszú, egészséges, fényes haj irigyelni Rapunzel magát?Itt a blogban gyakran beszéltünk arról, hogyan lehet gyorsan nőni a haj, de amint elérjük a célunkat, a hajunk már hosszú, mit kell tenni, hogy egészséges és fényes legyen? Hosszú haj biztosan szüksége van egy csomó érdekel, trükkök, és ma úgy döntöttünk, hogy összegyűjti őket egy bejegyzést, hogy segítsen, kapsz néhány tanácsot, lássuk, mi a legjobb termékek, és esetleg is leleplezni néhány mítosz kapcsolatos Hajápolás!

A szabályok közül, amelyeket tiszteletben kell tartani, hogy hosszú hajuk legyen hosszú ideig, itt van egy sor trükk, amelyet naponta kell alkalmazni, valamint néhány mítosz, amelyre mindannyian mindig hozzászoktunk. A hajszárítót például nem szabad átadni a már száraz hajra, amint mossák: ezért csak a sampon utáni pillanatokra korlátozódik. A haj hajtogatásához reggel, mielőtt kiment, kiválaszthatja azt a lemezt, amely lehetővé teszi a hő jobb kezelését.

Egy másik tipp az, hogy ne kösse össze a haját, ha piszkos. Tévesen az első dolog, amit csinálsz, ha a hajad egy kicsit eeehm UN unticci, az, hogy összegyűjti őket egy lófarokba vagy egy zsemlebe. Ennek során azonban a haj nem lélegzik, a tüszők sérülnek, túlzottan stresszesek, a regrowth lelassul.

Hogyan növekszik a haj gyorsabb?

Hogyan növekszik a haj gyorsabb?A személyes tapasztalatokból azonban észrevettük, hogy a haj másfél havonta egyszer történő vágása nem garantálja a hosszú hajat, de a hossza szinte változatlan marad. Ebben az esetben ez nagyban függ az újulat típusától, ezért nagyon szubjektív.

Ezért azt tanácsoljuk, hogy csak akkor spuntarli, ha szükséges: ha a tippek láthatóan egészségesek a másfél hónap végén, akkor ez nem lesz alapvető spuntarli, de ha sok töredéke van, lehetetlen megjavítani őket, és a kezelések csak javítják a megjelenést, de nem ricostituirle.

Lányok, még nem végeztünk! A következő oldalon megtalálja az összes többi tippet, a leghatékonyabb termékeket, lépésről lépésre, hogy hosszú ideig tartsa a haját! Kíváncsi vagy, hogy többet tudsz, csak a második oldalra kell menned!

Ami igazán fontos, ha hosszú ideig szeretné tartani a haját, anélkül, hogy engedne a kísértésnek, hogy vágja őket, az, hogy a lehető legnagyobb mértékben gondoskodjon a hosszúságról, miközben hidratálja őket.

A hajnak nincs semmi rosszabb, mint az érintés érzése a “hüvely” érzésével, amelyet a fodrászhoz akarunk futtatni. Tehát a jelszó az, hogy hidratálja a hosszúságot, hogy a tippeket, ha a haj lesz jól hidratált, fegyelmezett biztosan nem akarja vágni őket, és akkor tartsa a hosszú, fényes haj.

Mely termékeket részesíti előnyben?

Mely termékeket részesíti előnyben?Először is meg kell kezdeni a tisztító a zuhany alatt: ha különösen száraz hosszúságú tanácsunk az, hogy egy poszt-sampon maszk minden mosás, nem csak hetente egyszer.

Nagyon hosszú haja nagyon száraz volt a hosszúságokon és zsírokon a gyökerekig, mindent megpróbált a professzionális kezeléstől kezdve a barkácsolásig és hidratálásig, valamint a fegyelmezésig, a termék hossza valóban félelmetes, amellett, hogy olcsó, és könnyen megtalálható.

Miután megmostuk a hajunkat, nyilvánvalóan a következő lépésre megyünk, amely a szárítás. A hajszárító használata előtt elengedhetetlen, hogy a hosszúságot jól el lehessen távolítani a felesleges víz eltávolításához.

Ehhez a lépéshez nagyon fontos a megfelelő szövet használata, amely nem teszi lehetővé a haj elvesztését a hidratációval, amelyet a mosáshoz biztosítottunk. Tehát jó szokás lesz mikroszálas törölköző vagy pamut póló használata. A klasszikus frottírtörölközők valójában hajlamosak kiszáradni a hajat, és feszesnek és villamosnak tűnnek.

A pufferelés után tökéletesnek kell lenniük. Ebben az esetben az öblítés nélküli balzsam hasznos lehet, amely az összes csomó eltávolítására szolgál, és harcképessé teszi őket! Egy nagyon érvényes termék a biopoint gyengéd kondicionáló: lehetőségünk volt kipróbálni, véleményünk szerint nagyon érvényes, ha még mindig nedvesen vagy fegyelmezetten szeretné feloldani a hajat, majd szárítás után lágyítani!

Egy másik alapvető fontosságú rituálé, ha a haját egészségesnek, hidratáltnak, fegyelmezettnek szeretné tartani, ezért hosszabb ideig az, hogy rendszeresen szentelje magát egy sampon előtti csomagolásnak. Számos, ebben az esetben a kísérletezés, a” spignattare ” mindig a megfelelő módszer annak megértésére, hogy melyik a legmegfelelőbb mindannyiunk számára. Az egyik leghíresebb DIY határozottan a banán, méz, tojás pakolás, de akkor is használja olajok, mint a kókusz, argan, hogy hidratálás, ragyogás.

Azonban vannak is a piacon egy példa lehet szép buja haj: egy pre-sampon kezelés, amely azt ígéri, hogy intenzíven táplálja és erősíti a hajszálak, hogy megakadályozzák őket a törés!

Lányok, mert ez a bejegyzés minden! Most neked a szó: mik a jogorvoslatok, hogy tartsa a haj hosszú, egészséges? Szereted a Rapunzel hajat, vagy inkább rövid hajat viselsz? Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit gondolsz! Tudassa velünk mindent a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*