Szintén a keret a fesztivál a bejárat díj még minden bizonnyal

Jegyek az e-shop a szerkezet a társulás vagy a hálózat

Jegyek az e-shop a szerkezet a társulás vagy a hálózatTicketstream a hagyományos időpontja a tavasz Ünnepe nyitva borospince jelenleg kopogás az ajtón. Kevesebb mint egy hónap múlva lesz vínomilci szemüveges egymást keresztező a régió Podluží, ahol 5 városokban a borokat kínál harmincnyolc a bortermelők. A borok az alábbiakban nagyon különbözött van, a legtöbb flaunts merlot, más helyeken fehér burgundians fajták. Van továbbá egy szekta vagy vörös bor fajta csak csatlakoztassa öt különböző városrészek garancia érdekes fajta a terület egy néprajzi terület, a legdélebbi Morva!.

Áll a város, a felhasználói felület a kerületek Hodonín, valamint Břeclav bőséges föld tele pincészetek, sárgabarack, vagy őszibarack, átfestett tárolók, folklór gyakorlatok, valamint egy rendkívül barátságos légkör, vannak a mindennapok a központ a Rendezvény is lesz Moravská Nová Ves, ahol amellett, hogy a beiratkozás helye szintén nyolc részt vevő szőlőültetvények. A legtöbbjük, mégis, a Nechorách (13 beleértve vendég), pince raj közel a város Prušánky. A többi nyolc után, hogy a Körte, valamint a 6 különböző részein a Mikulčic.

Újdonságnak számít az a részvétel,

Újdonságnak számít az a részvétel,A Morva-Zizkov, amely továbbra is a keret, az Ünneplés az egyetlen város csökken a velkopavlovicka alrégió, míg a másik tartozik a kistérségi slovácko. Várnak ott lesz három pincészetek természetesen nem fukarkodik Üzlet vörös borok, valamint a szőlőültetvények ez idő tájt olyan bőséges, hogy megmagyarázni egyszerűen, néhány tipp, lenyűgöző pincészetek nagyon nehéz.

Határozottan nézz körül még a másik után favoritech között a más borászok moravská Nová Ves Dűlő Glosovi számos más borászok remélem, minden bizonnyal nem haragszol, ha azt mondom, hogy Lubomír Glos, hogy ezen a területen van egy széles tudatosság poučenějších vínomilců. Ő képviselte vyšlechtěním tartományok Cabernet Morva vagy Fratava. Jelenleg Glosových továbbá sok próbálja ki a fajták összetétele, felár ellenében akkor is ízét a Viognier vagy Syrah.

Keresse meg érdekes példák, különösen a merlot. Kockáztatjuk azt mondják, hogy a helyzet olyan hatalmas, hogy itt valószínűleg sok időt tölt. A bor testvérek Košutových rendszeres látogatók valtice vörös bor Szépség szalon. Mostanában, ha maradnak a tartományban a fehér borok nagyobb visszatérő cukorral, jelenleg ebben a versenytársak sok kudarcot, még többek között az ügyfelek az egy pohár bor még mindig hihetetlenül népszerű. A listát a rendezvény akciós hírek, beleértve a teljesen száraz Traminer amellett, hogy a tipikus viszont a bizonyosság, hogy az a fajta, félig száraz Chardonnay, sylvánu vagy rýňáku.

A pincészet Kalap lehet hogy a stand még a körtét

A pincészet Kalap lehet hogy a stand még a körtét

Itt jön egy fiatal borász Martin Čapek, hogy később költözött Prušánek, ahol elkezdte egy új szakasz a családi borászat. Évente tud létrehozni egy nagy pohár bor, amely minden bizonnyal meglepő. Majd meglátjuk, ki a siker ebben az évben, függetlenül attól, hogy az íze, hogy a mindenképpen megéri a szélesebb elem tartomány. A Szőlő Maděřič biztos, hogy minden bizonnyal hasonlóképpen íze a kritérium a vörös bort tudunk rámutatni, Rizling, Cuvée 9 vagy édesebb Rizling. Biztosan, de nem fukarkodik ritkaság.

A keret, az ünneplés kínál, hogy Koziňon, valamint Cowein motivált ízesített pohár bor, ami hihetetlenül népszerű az új vörös bor világ. Vagy egy hozzáadott díj hagyományos szekta vagy vintage pohár bor. Látom, hogy látogassa meg, hogy Richard a Csendes-óceáni, illetve azt is, hogy vizsgálja meg a vadi új verzió az érdekes borokat. Természetesen, egy hónappal ezelőtt megjelent az interjút, amelyből vonatkozó, a munka lehet, hogy egy szélesebb képet chardonnay-t a régi szőlő, vagy Cuvée Philip, amely könnyen elérhető a két évfolyamon, ne hagyja ki.

A végén a térkép fesztivál a csodálatos pince raj Těšické kennelek meg fogja tapasztalni, hogy a pincészet maláník Tengely már készített egy hatalmas tömb, vörös borok, amely egy érdekes tulajdonság a fajta fajta Viognier, Mers is Fratava vagy új, csillogó bor. Vagyunk itt gyakran, sok örömmel, különösen merlot mikulčice Pincészet marada Is! Nézd Meg a számos többi lehetőség van a lista valójában választott, további Dűlő marada is! nézd meg. Nincs is nachutnané, de mindenképpen érdemes megemlíteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*